Regler for debatforum

Nedenstående regler gælder når du deltager i debatter på Meningitisforeningens debatforum.

Idéen med debatten er at såvel tidligere som nuværende meningitisramte samt pårørende kan dele gode råd, erfaringer, støtte og hjælp. Dog med visse forbehold i henhold til nedenstående betingelser.

I det omfang vi fra Meningitisforeningens redaktions side også kan hjælpe med svar, råd og vejledning, vil vi indgå i debatten på lige fod med øvrige deltagere.

Hvis du mener at andre overtræder de af foreningen opsatte regler for debatten, bedes du venligst kontakte os på flg. Mail: support@meningitisforeningen.dk

Generelt:

  • Debatten er til for alle uanset alder, køn og holdninger – dog vil indlæg med racistisk karakter og stærk injurierende blive slettet. Ligeledes slettes indlæg der agiterer religiøst eller politisk med rygter uden verificerbar kilde, strafbare elle på nogen måde krænker andre, samt indlæg der i det hele taget falder udenfor normale og fornuftige debatformer.  
  • Det er ikke tilladt at hænge firmaer, foreningerne, eller privatpersoner ud med navn, adresse, telefonnummer samt mail adresse.  Eller anklage/mistænkeliggøre dem på forummet. Indlægget vil blive slettet og IP adressen i grove tilfælde blokket.
  • Du står selv til ansvar for dine handlinger, skulle dine indlæg være strafbare eller et brud på andres rettigheder og måtte retsforfølgelse eller skulle der opsættes et erstatningskrav, er Meningitisforeningen ikke ansvarlig for brugernes indlæg.
  • Når du skriver så hold en god tone også selv om du måtte være uenig. Sarkasme og ironi kan være svært at tolke på skrift. Respekter hinanden.
  • Indlæg skal have et reelt indhold ikke blot: ”Hej hej farvel” spam eller reklame/salg af produkter. Sådanne indlæg vil blive slettet.
  • Det er ikke tilladt at kopier indhold/tekst fra andre sider ind i forummet, dette er et brud på ophavsret og derfor kriminelt når du kopier copyright beskyttet materiale. Giv i stedet et kort resume og angiv et link til den fulde artikel.
  • Personlige oplysninger videre givet til Meningitisforeningen er fortrolige og videregives ikke til tredjepart. Men behandles i henhold til persondata lovgivningen.
  • Holdninger, udsagn mv. skrevet i forummet, udgør ikke nødvendigvis Meningitisforeningens synspunkt.

De ovennævnte betingelser revurderes løbende. De gældende betingelser vil altid være at finde på hjemmesiden. Ved brug af vores forum accepterer du samtidig de gældende betingelser. Meningitis foreningens redaktion forbeholder sig ret til altid helt eller delvist at afbryde adgangen til debatten for brugere der overtræder gældende regler for debatforummet.